Ωραριο Καταστηματων Σαββατο / To Wrario Twn Katasthmatwn Shmera Sabbato / Κλειστά από την πέμπτη 03 ιανουαρίου 2019 θα επανέλθει το ωράριο που ακολουθείται.

Ωραριο Καταστηματων Σαββατο / To Wrario Twn Katasthmatwn Shmera Sabbato / Κλειστά από την πέμπτη 03 ιανουαρίου 2019 θα επανέλθει το ωράριο που ακολουθείται.. .(εσεε) ζήτησε από την υπουργό εργασίας, έφη αχτσιόγλου, την κήρυξη ως υποχρεωτικής της εθιμικής και θρησκευτικής αργίας των θεοφανείων για σήμερα, σάββατο 6 ιανουαρίου. Αγαπητοί πελάτες, σας ενημερώνουμε πως το κατάστημα αμαρουσίου αυτή την περίοδο θα δέχεται πελάτες για αγορές και παραλαβή παραγγελιών με έκδοση τιμολογίου. Κλειστά από την πέμπτη 03 ιανουαρίου 2019 θα επανέλθει το ωράριο που ακολουθείται. Το εορταστικό ωράριο καταστημάτων έχει ήδη μπει σε εφαρμογή σε όλη την επικράτεια. Κορυφώνεται το σάββατο το κύμα καύσωνα με θερμοκρασίες έως 43 βαθμούς.

Η επαναλειτουργία των εμπορικών καταστημάτων από τη δευτέρα (18/01) προκάλεσε αλλαγές στο ωράριο καταστημάτων. Αναλυτικότερα, το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων θα έχει ως εξής Αγαπητοί πελάτες, σας ενημερώνουμε πως το κατάστημα αμαρουσίου αυτή την περίοδο θα δέχεται πελάτες για αγορές και παραλαβή παραγγελιών με έκδοση τιμολογίου. Για να ενημερωθείτε σχετικά με το αν έχετε ενταχθεί στο συνεχές ή στο τμηματικό ωράριο μπορείτε να απευθυνθείτε στο αρμόδιο. .(εσεε) ζήτησε από την υπουργό εργασίας, έφη αχτσιόγλου, την κήρυξη ως υποχρεωτικής της εθιμικής και θρησκευτικής αργίας των θεοφανείων για σήμερα, σάββατο 6 ιανουαρίου.

8essalonikh To Wrario Gia Katasthmata Emporika Kentra Anoixta Ayrio Kyriakh Typosthes
8essalonikh To Wrario Gia Katasthmata Emporika Kentra Anoixta Ayrio Kyriakh Typosthes from www.typosthes.gr
Ταχυδρομικά καταστήματα με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας. Ποιο το ωράριο τη μεγάλη παρασκευή; Αγαπητοί πελάτες, σας ενημερώνουμε πως το κατάστημα αμαρουσίου αυτή την περίοδο θα δέχεται πελάτες για αγορές και παραλαβή παραγγελιών με έκδοση τιμολογίου. Για την ασφάλεια όλων μας, σας ενημερώνουμε ότι εφαρμόζουμε σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης στα καταστήματά μας. .(εσεε) ζήτησε από την υπουργό εργασίας, έφη αχτσιόγλου, την κήρυξη ως υποχρεωτικής της εθιμικής και θρησκευτικής αργίας των θεοφανείων για σήμερα, σάββατο 6 ιανουαρίου. Κλειστά από την πέμπτη 03 ιανουαρίου 2019 θα επανέλθει το ωράριο που ακολουθείται. Το σάββατο της ανάστασης και την κυριακή του πάσχα, θα εξελιχθούν τα σχέδια αποτροπής υπεράριθμων. Η επαναλειτουργία των εμπορικών καταστημάτων από τη δευτέρα (18/01) προκάλεσε αλλαγές στο ωράριο καταστημάτων.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με το αν έχετε ενταχθεί στο συνεχές ή στο τμηματικό ωράριο μπορείτε να απευθυνθείτε στο αρμόδιο.

Σε εορταστικούς ρυθμούς λειτουργούν τα καταστήματα αυτή την εβδομάδα λόγω πάσχα. Τι ώρα θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα το μεγάλο σάββατο. Από τις 10 το πρωί ανοίγουν τα καταστήματα, ωράριο που ισχύει και για τα εμπορικά καταστήματα (malls). Ποιο το ωράριο τη μεγάλη παρασκευή; Για τις επιχειρήσεις που εφαρμόζουν διακεκομμένο ωράριο : Ταχυδρομικά καταστήματα με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας. Για να ενημερωθείτε σχετικά με το αν έχετε ενταχθεί στο συνεχές ή στο τμηματικό ωράριο μπορείτε να απευθυνθείτε στο αρμόδιο. Υπενθυμίζεται ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά τη δευτέρα του πάσχα (9/4). Σε πασχαλινούς ρυθμούς κινείται πλέον και η αγορά και τα καταστήματα δουλεύουν με διευρυμένο ωράριο. Όλα τα καταστήματα λειτουργούν έως τις 20:00. Το ωράριο του νυχτερινού τιμολογίου καθορίζεται από το δεδδηε. Με εξαίρεση τα πολυκαταστήματα και τις μεγάλες αλυσίδες που λειτουργούν καθημερινά (9 το πρωί με 9 το βράδυ και το σάββατο 9 το πρωί με 6 το απόγευμα). Εορταστικό ωράριο καταστημάτων τη μεγάλη εβδομάδα.

Η επαναλειτουργία των εμπορικών καταστημάτων από τη δευτέρα (18/01) προκάλεσε αλλαγές στο ωράριο καταστημάτων. Το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων θα διαρκέσει έως και το μεγάλο σάββατο, 7 απριλίου. Για τις επιχειρήσεις που εφαρμόζουν διακεκομμένο ωράριο : Για την ασφάλεια όλων μας, σας ενημερώνουμε ότι εφαρμόζουμε σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης στα καταστήματά μας. Σε εορταστικούς ρυθμούς λειτουργούν τα καταστήματα αυτή την εβδομάδα λόγω πάσχα.

Facebook
Facebook from lookaside.fbsbx.com
Πρώτη προπόνηση στην αυστρία και φιλικό το σάββατο. Το ωράριο των καταστημάτων σήμερα μ. Η επαναλειτουργία των εμπορικών καταστημάτων από τη δευτέρα (18/01) προκάλεσε αλλαγές στο ωράριο καταστημάτων. .(εσεε) ζήτησε από την υπουργό εργασίας, έφη αχτσιόγλου, την κήρυξη ως υποχρεωτικής της εθιμικής και θρησκευτικής αργίας των θεοφανείων για σήμερα, σάββατο 6 ιανουαρίου. Εορταστικό ωράριο καταστημάτων τη μεγάλη εβδομάδα. Όλα τα καταστήματα λειτουργούν έως τις 20:00. Σε πασχαλινούς ρυθμούς κινείται πλέον και η αγορά και τα καταστήματα δουλεύουν με διευρυμένο ωράριο. Το ωράριο των καταστημάτων σήμερα, σάββατο 30 μαΐου.

Κορυφώνεται το σάββατο το κύμα καύσωνα με θερμοκρασίες έως 43 βαθμούς.

Για την ασφάλεια όλων μας, σας ενημερώνουμε ότι εφαρμόζουμε σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης στα καταστήματά μας. Από την πέμπτη 22 απριλίου 2021 ξεκινάει το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την περίοδο του πάσχα. Το ωράριο του νυχτερινού τιμολογίου καθορίζεται από το δεδδηε. Με εξαίρεση τα πολυκαταστήματα και τις μεγάλες αλυσίδες που λειτουργούν καθημερινά (9 το πρωί με 9 το βράδυ και το σάββατο 9 το πρωί με 6 το απόγευμα). Το σάββατο της ανάστασης και την κυριακή του πάσχα, θα εξελιχθούν τα σχέδια αποτροπής υπεράριθμων. Το εορταστικό ωράριο καταστημάτων έχει ήδη μπει σε εφαρμογή σε όλη την επικράτεια. Το ωράριο των καταστημάτων σήμερα, σάββατο 30 μαΐου. .(εσεε) ζήτησε από την υπουργό εργασίας, έφη αχτσιόγλου, την κήρυξη ως υποχρεωτικής της εθιμικής και θρησκευτικής αργίας των θεοφανείων για σήμερα, σάββατο 6 ιανουαρίου. Από τις 10 το πρωί ανοίγουν τα καταστήματα, ωράριο που ισχύει και για τα εμπορικά καταστήματα (malls). Κλειστά από την πέμπτη 03 ιανουαρίου 2019 θα επανέλθει το ωράριο που ακολουθείται. Υπενθυμίζεται ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά τη δευτέρα του πάσχα (9/4). Για τις επιχειρήσεις που εφαρμόζουν διακεκομμένο ωράριο : Αγαπητοί πελάτες, σας ενημερώνουμε πως το κατάστημα αμαρουσίου αυτή την περίοδο θα δέχεται πελάτες για αγορές και παραλαβή παραγγελιών με έκδοση τιμολογίου.

Αύριο μεγάλη παρασκευή τα καταστήματα θα ανοίξουν στις 13. Υπενθυμίζεται ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά τη δευτέρα του πάσχα (9/4). Σε πασχαλινούς ρυθμούς κινείται πλέον και η αγορά και τα καταστήματα δουλεύουν με διευρυμένο ωράριο. Τη δευτέρα του πάσχα, 29/04, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά. Το εορταστικό ωράριο καταστημάτων έχει ήδη μπει σε εφαρμογή σε όλη την επικράτεια.

Megalo Sabbato To Wrario Katasthmatwn Kai Arxaiologikwn Xwrwn Notospress Gr
Megalo Sabbato To Wrario Katasthmatwn Kai Arxaiologikwn Xwrwn Notospress Gr from cdn.np-media.gr
Από τις 10 το πρωί ανοίγουν τα καταστήματα, ωράριο που ισχύει και για τα εμπορικά καταστήματα (malls). Από τις 09:00 μέχρι και τις 15:00 θα λειτουργήσουν το μεγάλο σάββατο τα εμπορικά καταστήματα. Όλα τα καταστήματα λειτουργούν έως τις 20:00. Κλειστά από την πέμπτη 03 ιανουαρίου 2019 θα επανέλθει το ωράριο που ακολουθείται. Εορταστικό ωράριο καταστημάτων τη μεγάλη εβδομάδα. Σε ισχύ το εορταστικό ωράριο, καθώς σήμερα, σάββατο 21 δεκεμβρίου, τα εμπορικά καταστήματα θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 9 το βράδυ. Το ωράριο των καταστημάτων σήμερα, σάββατο 30 μαΐου. Τι ώρα θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα το μεγάλο σάββατο.

Υπενθυμίζεται ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά τη δευτέρα του πάσχα (9/4).

Το ωράριο του νυχτερινού τιμολογίου καθορίζεται από το δεδδηε. Από τις 10 το πρωί ανοίγουν τα καταστήματα, ωράριο που ισχύει και για τα εμπορικά καταστήματα (malls). Για τις επιχειρήσεις που εφαρμόζουν διακεκομμένο ωράριο : Τη δευτέρα του πάσχα, 29/04, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά. Ποιο το ωράριο τη μεγάλη παρασκευή; Όλα τα καταστήματα λειτουργούν έως τις 20:00. Η επαναλειτουργία των εμπορικών καταστημάτων από τη δευτέρα (18/01) προκάλεσε αλλαγές στο ωράριο καταστημάτων. Ταχυδρομικά καταστήματα με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας. Το εορταστικό ωράριο καταστημάτων έχει ήδη μπει σε εφαρμογή σε όλη την επικράτεια. Σε ισχύ το εορταστικό ωράριο, καθώς σήμερα, σάββατο 21 δεκεμβρίου, τα εμπορικά καταστήματα θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 9 το βράδυ. Η γενική γραμματεία εμπορίου & προστασίας του καταναλωτή του υπουργείου ανάπτυξης & επενδύσεων ενημερώνει ότι το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων έχει ως εξής Με εξαίρεση τα πολυκαταστήματα και τις μεγάλες αλυσίδες που λειτουργούν καθημερινά (9 το πρωί με 9 το βράδυ και το σάββατο 9 το πρωί με 6 το απόγευμα). Το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων θα διαρκέσει έως και το μεγάλο σάββατο, 7 απριλίου.

Από τις 09:00 μέχρι και τις 15:00 θα λειτουργήσουν το μεγάλο σάββατο τα εμπορικά καταστήματα ωραριο καταστηματων. Ταχυδρομικά καταστήματα με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας.

Posting Komentar

0 Komentar